Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Gumiker Cívis Kft. már több mint 25 évvel ezelőtt kezdte meg működését, anno egybeállásos szervizként. Elkötelezettségünknek és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően mára már plussz két beállóval várjuk az autótulajdonosokat. Műhelyünkben 3 csápos prémium minőségű emelőgéppel, profi szerelő- és centírozó gépekkel dolgozunk.  Emellett kibővültünk egy több mint 250 m2-es raktárcsarnokkal és irodával is.

Szolgáltatásaink közé tartozik a gumiabroncs szerelés és javítás, centírozás, nemcsak autóra, hanem az összes kategóriájú motorra is. Raktárunkban pedig számos új gumiabroncsot és felnit készletezünk vásárlóink részére.

A gumiszervizünk megnövekedett forgalma és a gumiabroncsok iránti kereslet arra ösztönzött minket, hogy hozzuk létre a saját webshopunkat, melyen keresztül nemcsak a debreceni és környékbeli ügyfeleinket érjük el. Tevékenységünket így kiterjesztettük az egész ország területére, és szeretnénk szert tenni külföldi kereskedelmi kapcsolatokra is. Webáruházunkban széleskörű termékkínálattal és versenyképes árakkal várjuk vásárlóinkat, kedvező és gyors kiszállításunknak köszönhetően pedig jelentős időt spórolhatnak meg azok, akik minket választanak.