Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

Általános teljesítési határidő, magyarországi raktárkészletről történő teljesítés esetén a megrendelés visszaigazolásától számított 2-3 munkanap. Külföldi partnereink raktárából történő megrendelés esetén 3-5 munkanap. Előbbi határidők irányadónak tekintendőek, arra a gumiker.hu nem vállal garanciát. Előfordulhat, hogy a küldemény üzemzavar, vagy szállítás során felmerült incidens miatt, bármilyen egyéb gumiker.hu webáruház érdekkörén kívül felmerülő ok miatt késik, ezért a vállalt szállítási határidő a vásárlás összegének kézhezvételétől számított 30 napban van rögzítve.

A megrendelések kiszállítását szerződött partnerünk a Royal Futár Hungária Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8.00 és 17.00 óra közötti időszakban történik. A kézbesítésről a kézbesítést megelőzően ésszerű határidőn belül értesítést kap a megrendeléskor megadott elérhetőségeken különösen telefonon és/vagy e-mail-ben. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik a megrendeléskor megadott címen, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni, vagy egyéb megbízható átvételi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár jelenlétében szíveskedjen megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.  Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben a megrendelés több terméket tartalmaz, előfordulhat, hogy a termékek nem ugyanazon a napon kerülnek kiszállításra, így ezzel kapcsolatban a Vállalat nem fogad el a Vásárló részéről semmiféle reklamációt.

 

A gumiker.hu kedvezményes kiszállítást biztosít megrendelőinek az alábbi feltételek szerint:

A szállítás kedvezményes díja Magyarország teljes területén termékkategóriánként:

 

 • Személygépjármű gumik esetében: bruttó 800 Ft/db.
   
 • Terepjáró (4x4) és Kisteherautó gumik esetében:
  • 1 db gumi rendelése esetén bruttó 1300 Ft/db
  • 2 db gumi rendelése esetén bruttó 1100 Ft/db
  • 3 db gumi rendelése esetén bruttó 900 Ft/db
  • 4 db gumi rendelése esetén bruttó 800 Ft/db

 

A gumiker.hu telephelyén történő személyes átvétel ingyenes.

A külföldre történő szállítási igény esetén kérjen egyedi árajánlatot ügyfélszolgálati e-mail címünkön: info@gumiker.hu

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


 

Fogyasztóvédelem

 

Az elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozások közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014 (II.26) kormányrendelet értelmében a szerződéskötéstől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől és visszaküldheti a sérülésmentes, hiánytalan, megrendelt terméket. A termék sérüléséből vagy nem rendeltetésszerű használatából adódó költségek a vevőt terhelik. Ha az árucikket felszerelték, vagy használták, annak ára nem fizethető vissza.

Az elállási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a gumiker.hu üzemeltetője a Gumiker Cívis Kft. azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Elállási jogával élhet a megrendelést követően a kiszállítás megkezdése előtt is.