Kapcsolat: info@gumiker.hu
Elérhetőség: Hétfő-Péntek 9:00-17:00
0 termék - 0,- Ft

Legutóbb hozzáadott termékek

A kosár üres.
Összehasonlít 0 termék
Nincsenek összehasonlítható termékek.

Adatvédelem

A Gumiker Cívis Kft. megfelelve az Európai Uniós szabályozásnak, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról (általános adatvédelmi rendelet) által megfogalmazott elvárásoknak, valamint a hatályos Magyar jogszabályoknak, különösen a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, az érintettek jogainak teljeskörű figyelembevételével biztosítja az általa kezelt személyes adatok védelmét.  

Adatkezelés

Bármilyen személyes adatot kizárólag jelen webáruház céljainak megfelelően kezelünk, annak érdekében, hogy az érintett vásárlók a legmagasabb színvonalú kiszolgálásban és felhasználói élményben részesülhessenek a szerződés teljesítésével összefüggésben.

Csak olyan és annyi személyes adatot kezelünk, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen és alkalmas ezen cél elérésére. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeljük.

A webáruház felhasználói, mint adatkezeléssel érintett jogai:

  • jogosultság arra, hogy a személyes adataihoz hozzáférést kapjon

  • helyesbítéshez való jog

  • törléshez való jog

  • az adatkezelés korlátozásához való jog

  • az adathordozhatósághoz való jog

  • tiltakozáshoz való jog

  • panaszt nyújthat be az illetékes felügyeleti hatósághoz

Amennyiben személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogai érvényesítése céljából, illetve azzal kapcsolatban bármilyen kérdése vagy észrevétele merül fel, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink bármelyikén:

Cím: Gumiker Cívis Kft., 4030 Debrecen, Mikepércsi út 98.

E-mail: info@gumiker.hu

Felügyeleti hatóság elérhetőségei:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)

Posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Tel.: +36 (1) 391-1400

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Milyen adatokat gyűjtünk, és hogyan gyűjtjük ezeket?

Amennyiben webáruházunkat használja, különösen ha megrendelést ad le részünkre, regisztrál az oldalon, vagy más módon például e-mail-ben, postai úton, telefonon lép kapcsolatba velünk, megőrizhetjük, tárolhatjuk és felhasználhatjuk a személyes adatai közül a nevét és a lakcímét, elérhetőségeit különösen vonalas vagy mobil telefonszámát, e-mail címét, a lebonyolított vásárlásokat.

Az adatok gyűjtésének jogcíme: a megrendeléssel létrejött szerződés teljesítése, illetve a jogszabályaban előírt kötelezettségek teljesítése a vásárló részére kiállított számla adattartalmára vonatkozóan. Az önkéntes regisztráció esetében az adatkezelés hozzájáruláson alapul, amelyet az érintett bármikor visszavonhat.

Az érintettek előbbiekben meghatározott adatait csak olyan mértékben adjuk át szállító partnerünknek a Royal Futár Hungária Kft-nek, mint adatfeldogozónak, amennyiben az a kiszállítás sikeres lebonyolításához a vevővel való kapcsolattartáshoz szükséges.

Minden szükséges biztonsági és szervezési intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy az adatkezelés során a személyes adatok biztonságát megvédjük.

Adatbiztonság

Valamennyi bankkártyás és hitelkártyás fizetést online fizetési szolgáltatónk, PCI Biztonsági Szabvány Tanács által akkreditált a B-Payment Zrt. (Borgun) kezel, amelynek rendszerei és adatkezelési eljárásai minden tekintetben megfelelnek a PCI Adatbiztonsági Szabványnak. A fizetési szolgáltató minden bankkártya-információt tartalmazó tranzakciót titkosított formában, az SSL (Secure Socket Layer) protokoll alkalmazásával dolgoz fel.

Az ügyfelek és a fizetési rendszer – Borgun - között zajló fizetési folyamat lépései teljes mértékben titkosítottak és védettek.

Ez azt jelenti, hogy a rendeléssel kapcsolatos adatok és a bankkártya száma kizárólag titkosított formában továbbítható az Interneten A bankkártya száma nem kerül kinyomtatásra dokumentumokon, számlákon, hitelkártya-bizonylatokon vagy más nyomtatványokon.

Süti (Cookie) kezelés

Mi az a süti?

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor Ön egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, felhasználásra kerülnek pl. az online bevásárlókosarak használatakor, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

A gumiker.hu által használt sütik és felhasználási céjaik:

  • információ gyűjtése azzal kapcsolatban, hogyan használja Ön a webáruház oldalait - annak felmérésével, hogy webáruházunk melyik részeit látogatja vagy használja leginkább, így megtudhatjuk, hogyan biztosítsunk Önnek még jobb felhasználói élményt, ha ismét meglátogatja oldalunkat,

  • webáruházunk fejlesztése céljából

  • az Ön navigációjának megkönnyítése webáruházunkban és annak funkcióinak használata során, így biztosítva a zökkenőmentes felhasználói élményt,

  • célzott hirdetések elhelyezése más weboldalakon.

Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) sütik

Ezek a sütik ahhoz szükségesek, hogy a felhasználók böngészhessék webáruházukat, használják annak funkciót, például, de nem kizárólagosan az Ön által adott oldalakon végzett műveletek megjegyzését egy látogatás során. Ezen sütik érvényességi ideje kizárólag az Ön aktuális látogatására vonatkozik, a munkamenet végeztével, illetve a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépéről.

Fontos, hogy, ezen cookie-k alkalmazása nélkül nem tudjuk garantálni Önnek webáruházunk használatát.

Használatot elősegítő sütik

Az ilyen típusú sütik lehetőséget biztosítanak számunkra arra, hogy megjegyezhessük a webáruházunkkal kapcsolatos választásait.

Teljesítményt biztosító sütik

A Google Analytics sütiket arra használjuk, hogy információt gyűjtsünk azzal kapcsolatban, hogyan használják látogatóink webáruházunkat. Ezek a sütik nem tudják Önt személy szerint beazonosítani (a használt IP címet csak részben rögzítik), olyan információkat gyűjtenek, mint pl. hogy melyik oldalunkat nézte meg a látogatónk, a felhasználó a webáruház mely részére kattintott, hány oldalt keresett fel, milyen hosszú volt az egyes munkamenetek megtekintési ideje, melyek voltak az esetleges hibaüzenetek. Mindezt webáruházunk fejlesztésének, valamint a felhasználók számára biztosított élmények javításának céljával hasznosítjuk.

A Google Analytics sütikkel kapcsolatos további tudnivalók érdekében kérjük, kattintson ide.


Hogyan ellenőrizheti és hogyan tudja kikapcsolnia a sütiket?

Minden modern böngésző engedélyezi a sütik beállításának a változtatását. A legtöbb böngésző alapértelmezettként automatikusan elfogadja a sütiket, de ezek általában megváltoztathatóak, hogy megakadályozza az automatikus elfogadást és minden alkalommal felajánlja a választás lehetőségét, hogy szeretne vagy nem sütiket engedélyezni.

Fontos, hogy mivel a sütik célja weboldalunk használhatóságának és folyamatainak megkönnyítése vagy lehetővé tétele, a cookie-k alkalmazásának megakadályozása vagy törlése által előfordulhat, hogy látogatóink nem lesznek képesek webáruházunk funkcióinak teljes körű használatára, illetve hogy a webáruház a tervezettől eltérően fog működni böngészőjében.

A legimertebb böngészők süti beállításairól az alábbi linkeken kaphat további információt: