Rólunk
Tisztelt Látogatónk, állandó, vagy leendő Ügyfelünk!
Ha még nem járt szervízünkben, engedje meg hogy néhány szóban felvázoljam tevékenységünket illetve szolgáltatásainkat.
Cégünk, a 95 Defekt-auto Bt. mint azt neve is hírdeti 1995 óta tevékenykedik állandó telephelyünkön, Debrecen egyik legforgalmasabb bevezető szakaszán, az M47-es főúton.

A jelenleg 12 főt foglalkoztató cég fő tevékenysége a legkülönfélébb gépjárműtípusok gumiabroncsainak forgalmazása
és szervízelése. A személygépkocsi abroncsok mellett foglalkozunk még teher, mezőgazdasági és motorkerékpár abroncsok kereskedelmével és szerelésével.
Újonnan nyílt 260 nm-es raktár- és szerelőcsarnokunknak köszönhetően lehetőség nyílt arra hogy a legkülönfélébb igényeknek is azonnal eleget tegyünk.

Vezető gumiabroncs márkáink az Avon, Cooper, Michelin, Bridgestone mellett megtalálható még számos jól is mert és bevált márkájú gumiabroncs. Használt személy gumiabroncsainkat garanciával árusítjuk a 13-as méretűtől egészen a 22-es méretig.
Külön hangsúlyt fektetünk a motorkerékpár abroncsokra, állandó 400 db-os készletünk országos szinten is nagynak mondható. Motor kerekek ki és beszerelését, centírozását is vállaljuk.
Közeli terveinkben szerepel az "egyterű" illetve "terepjáró” kategória felfejlesztése 100 db-os készletről 500-600 db-ra.

Nem ragaszkodunk egy bizonyos márkához, arra törekszünk, hogy adott méretben a lehető legjobb áron kínáljunk minőségi abroncsokat. Mielőtt gumiabroncsot vásárolna, kérem hívjon bennünket. Szlogenünk: Mi nem százalékot, hanem valóban jó árat adunk !
Üdvözlettel,

Vári Csaba
ügyvezető